Nedre Glomma; Jultrehogst og bålmiddag på Ødegard juletre plantasje

Som i fjor inviterer vi til juletrehogst på Ødegard juletre plantasje, mandag 10.12.18 kl 18-20. Det er vanskelig å beskrive den utrolig hyggelige steminingen både menneskene og atmosfæren denne aktiviteten ga oss alle. Vi håper du og dine ønsker å bli med oss! :)

Nedre Glommagruppa skal ut å hogge juletre, kose oss ved bålet og grille pølser :)  Her blir det god gammeldags julekos i gapahuk for hele familien.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 10.12.18 drar Nedre Glomma-gruppa ut for å hogge juletre på Ødegård juletreplantasje i Sarpsborg. Her blir det juletrehogst bålkos og god gammeldags julestemning :)

Vi står for pølser, brød og  lomper (pluss litt tilbehør) Så husk å melde oss om evt. allergier/matrestriksjoner i beskjedfeltet ved påmelding!

 Ta med: 

- Hodelykter/lommelykter (da det blir mørkt!)

- Noe varmt og kaldt og drikke

- Gode varme klær da vi skal være ute! Kle dere etter været!

- Sitteunderlag/filt/teppe

Oppmøteplass: Kl 18:00 på Ødegård juletreplantasje. 

Har du ikke bil og trenger hjemkjøring av juletre? Da skal vi prøve å hjelpe så godt vi kan, men da må du poengtere dette i kommentarfeltet ved påmelding.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr familie. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Her er mer info om Ødegaard juletre plantasje.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse.

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med, er det som vanlig anledning til å melde på kun egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Vi sender ut mail til de som får plass søndag 09.12.18

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!:)

Vennlig hilsen leder Rina og Christine

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

10. des 2018

Klokkeslett

18:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Christine Stokstad

45201486

nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Isegårdveien 58, 1719 Greåker

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 7. desember
10:00
Slutt: 9. desember
22:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding