Nedre Glomma inviterer til tur til Teknisk museum med buss 28.desember

Nedre Glomma gruppa drar til Teknisk museum i Oslo for å ha en morsom og lærerik dag. Vil du og dine være med oss?

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 28.desember drar vi til Norsk Teknisk museum i Oslo. Her skal vi ha en hyggelig, morsom og lærerik dag sammen.

Ta med:

  • Mat og drikke til eget bruk, det kan være lurt å smøre med en ekstra matpakke til hjemreisen.
  • Bilpute/barnesete til bruk på bussen til barn som trenger dette.
  • Godt humør :)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna og ungdommen om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 09.30 på Sarpsborg bussterminal. Her vil du bli møtt av en leder. Bussen kjører presis klokka 09.45 så alle må møte opp til rett tid. Bussen stopper innom bussholdeplassen på Mosseporten for påstigning på vei til Oslo klokka 10.00. Bussen kjører umiddelbart herfra til Oslo, det vil si at vi ikke venter på noen! Det er svært viktig at dere som kommer på bussen her er ute i god tid før den ankommer Mosseporten. Dere MÅ gi oss beskjed i beskjedfeltet ved påmelding om hvor dere kommer på bussen slik at vi har oversikt over hvem som kommer på hvor.

Når vi ankommer Norsk Teknisk museum ca klokka 11.00 tar vi en felles samling hvor vi hilser på hverandre. Deretter kan man gå litt rundt på museet. Klokka 12.00 har vi felles matpakkespising ved kafeen, det vil si at alle møter opp her litt før 12.00 slik at vi får satt oss ved et av bordene. 

Det kjøres ulike show på museet denne dagen, og vi skal prøve å få til å reservere plass på et av showene. Det vil også være et eget bamsesykehus på museet, så de som vil må gjerne ta med seg en bamse.

Her kan dere lese mer om Norsk teknisk museum:  https://www.tekniskmuseum.no/museet/om-teknisk-museum

Her kan dere lese museumsprogrammet for dagen: https: //www.tekniskmuseum.no/besok-oss/helgeprogram/1654-26-30-des-romjulsprogram

Vi minner om skjermforbud på våre aktiviteter. Dette gjelder både barn og voksne. Ta gjerne bilder av egne barn og det dere ser og opplever, men vent med å legge dette ut til dere er hjemme igjen. 

Vi returnerer med bussen hjemover klokka 16.00. Det blir avstigning på bussholdeplassen ved Mosseporten ca. klokka 17.00, og ca 17.30 ankommer vi Sarpsborg bussterminal.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Påmeldingen til aktiviteten stenger 23.desember klokka 18.00. Plassene vil bli fordelt fortløpende i løpet av kvelden eller dagen  etter. Du vil da få en bekreftelsesmail fra oss. Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Nina og Monica

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

19.desember 2018: Første fordeling av plasser har vært, men vi har fortsatt ledige plasser. Meld dere gjerne på.

Informasjon

Dato

28. des 2018

Klokkeslett

9:30 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Nina

Telefonnummer 93 05 77 47

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Sarpsborg bussterminal

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr. pr. person

Start: 26. november
17:07
Slutt: 23. desember
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding