Nedre Glomma inviterer til teaterstykket Narnia- Løven, Heksa og Klesskapet på City scene i Fredrikstad 10.02.

Nedre Glomma gruppa inviterer store og små med til teaterforestillingen Narnia- Løven, Heksa og Klesskapet på City Scene i Fredrikstad 10.februar klokka 11.00. Forestillingen spilles av Fredrikstadungane barne- og ungdomsteater. 

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover. 

Husk å ta med dere en flaske med vann hver dersom dere skulle bli tørste.

Dere kan lese mer om forestillingen her: https://www.fredrikstadkino.no/incoming/article1371838.ece

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 10.februar drar vi til City Scene i Fredrikstad for å se teaterforestillingen Narnia- Løven, Heksa og Klesskapet av Fredrikstadungane barne-og ungdomsteater. Forestillingen varer i ca 2 timer og 15 minutter.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 11.00 utenfor City Scene. Dørene åpner 30 minutter før forestillingen starter, men for å kunne hilse på hverandre, og levere ut billetter må vi møte opp litt tidligere. På grunn av unummererte plasser håper vi på at alle kommer seg raskt inn så fort dørene åpner slik at vi kan sitte samlet. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer  nå legger du bare mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Jo og Monica

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

10. feb 2019

Klokkeslett

11:00 - 14:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Monica 

Telefonnummer 95856469

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Gunnar Nilsens gate 9, 1607 Fredrikstad

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 6. februar
17:45
Slutt: 8. februar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding