Nedre Glomma inviterer til skogstur med matpakkespising, natursti og påskeeggjakt fredag 19.04.

Nedre Glomma gruppa gjør som i fjor og inviterer til matpakkespising og påskeeggjakt i Halmstadskogen i Rygge, men i år har vi også lagt inn en liten natursti som passer for både små og store.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 19.april møtes vi på parkeringsplassen utenfor Halmstad skoles gamle skolebygg før vi går avgårde i samlet flokk inn i skogen. Når vi har kommet oss inn i skogen tar vi en liten hilserunde før vi begynner å spise. På grunn av bålforbudet fra 15.april til 15.september kan vi ikke tenne opp bål eller bålpanne pga fare for skogbrann. Etter vi har spist går vi på en liten natursti i skogen, før vi igjen samles der vi spiste for å se hvem som klarte å svare riktig på flest spørsmål. Og selvfølgelig skal vi også gå på påskeeggjakt og se om påskeharen har vært ute og gjemt påskeegg til oss.

Vi holder på til ca kl 15.00

Ta med: 

  • Pølser på termos eller det du selv ønsker å spise.
  • Varm og kald drikke.
  • Noe å sitte på.
  • Varme klær.
  • Ekstra votter, luer, sokker osv.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 12 på parkeringsplassen utenfor Halmstad skoles gamle skolebygg i Rygge. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Herfra går vi samlet inn i skogen og tar en hilserunde :)

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig onsdag 17.april.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Monica og Carina

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

19. april 2019

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Monica

Telefonnummer 95856469

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Halmstad skole, Skoleveien 4, 1580 Rygge

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 6. april
8:37
Slutt: 17. april
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding