Nedre Glomma inviterer til online bingo, 3 august

Nedre Glomma gruppa gjør noe de aldri har gjort før -blir du med du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 3 august klokka 18.00 drar vi gang med online Bingo, vi møtes i Zoom. Vi skal hygge oss og sammen og det vanker også premie på vinneren.  

Vi holder på til vi har en vinner med fullt brett, ca 30 - 40 minutter.

På denne aktiviteten spiller det ingen rolle om dere er syke eller friske, da vi alle sammen sitter hjemme hos oss selv. 

Ta med: Vinner flaks og godt humør!

Fotografering: Det vil ikke blitt tatt noen bilder i denne aktiviteten. 

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Vi møtes i Zoom klokka 18.00, de som får plass på denne aktiviteten vil få en mail av meg med link til hvor og hvordan dere skal logge inn i Zoom. 

Foreslått deltakerpris: Kr 0,- pr person

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 02. August. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Carina

Frivillig leder i IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

3. aug 2020

Klokkeslett

18:00 - 18:45

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Carina

Telefonnummer 40727648

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 30. juli
18:02
Slutt: 2. august
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding