Nedre Glomma inviterer til Megazone (lazerworld) på Bowling1 Moss 22.04.2018

Nedre Glomma gruppa inviterer til Megazone og pizza på Bowling1 Moss.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 10 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 22.april klokka 16.00 drar vi på Megazone på Bowling1 Moss. Her skal vi skyte med laserpistoler og ha det gøy, i tillegg får vi servert pizza.

Oppmøteplass: Kl 15.30 på Bowling1 Moss. Lederne er lette å få øye på i røde t-skjorter. Her hilser vi på hverandre før det braker løs.

Har du matrestriksjoner gi oss beskjed om dette ved påmelding.

På stedet er det kiosk, av hensyn til fellesskapet oppfordrer vi til å unngå kioskhandling.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Rina og Carina

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

22. april 2018

Klokkeslett

15:30 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Carina 

Telefonnummer 40727648

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Carlbergveien 6B, 1526 Moss

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 17. april
12:11
Slutt: 19. april
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding