Nedre Glomma inviterer til heldagsarrangement på Allsang på Grensen på Fredriksten Festning i Halden 31.juli.

Nedre Glomma gruppa gjør som i fjor og drar på Allsang på Grensen på Fredriksten Festning i Halden, onsdag 31.juli klokka 16.00. OBS! DETTE ER ET HELDAGSARRANGEMENT! :) 

Nye og "gamle" familier er like velkomne.

Vi vil prioritere familier som ikke tidligere har vært med oss på en slik aktivitet.

Husk at det IKKE er mulighet for å reservere seg mot å komme på tv på kveldens innspilling, og man kan heller ikke forlate området før innspillingen er ferdig!

Aktiviteten psser for familier med barn fra 3 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 31. juli drar vi til Fredriksten Festning i Halden for å først kose oss med picnic, bli kjent med hverandre og ha noen leker og aktiviteter. 

Vi holder på til ca kl 21.00.

Ta med til picnicen FØR innspillingen: 

 • Mat til deg og dine.
 • Drikke
 • Picnicpledd
 • Varme klær/skift/klær til å være ute i (gjerne fargerike klær og blomsterkranser i håret).
 • Regntøy dersom det blir regn, paraplyer er IKKE tillatt (både picnicen og innspillingen foregår under åpen himmel).
 • Godt humør :)

Under innspillingen: Medbrakt mat og drikke er dessverre ikke lov inne på innspillingsområdet til Allsang på Grensen, men alle vil få noe å spise og drikke inne på området. Husk å gi beskjed om matrestriksjoner.

Husk at ALLE arrangement i regi av Enestående familier er helt rusfrie!

Dagsplan for innspillingsområdet:

 • Innslipp til handels- og aktivitetsområde 16.00
 • Innslipp innspillingsområde 18.00
 • Underholdning fra scenen starter 18.15
 • Publikum må være på plass senest klokka 18.45, hvis ikke kan man risikere å miste plassen sin!
 • Innspillingsstart 19.15
 • Innspillingen avsluttes ca. 21.00

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna/ungdommen om dette på forhånd.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 16.00 på parkeringsplassen til Fredriksten Festning. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Herfra går vi samlet opp til picnicområdet hvor vi hilser på hverandre, spiser, prater, leker og koser oss. Vi holder ikke av billetter til de som ikke møter opp klokka 16.00 for picnic.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person som betales til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig onsdag 24. juli etter klokka 18.00.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Nina og Gro

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

31. juli 2019

Klokkeslett

16:00 - 21:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Nina 

Telefonnummer 93057747

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Fredriksten Festning, Halden

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kr pr. person

Start: 11. juli
9:57
Slutt: 24. juli
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding