Nedre Glomma inviterer til heldagsarrangement med Allsang på Grensen 8.august 2018

Nedre Glomma gruppa har vært så heldige å bli invitert med på Allsang på Grensen på Fredriksten Festning i Halden av Asker og Røyken gruppa. OBS! DETTE ER ET HELDAGSARRANGEMENT! :) 

Dette er et arrangement som passer for hele familien.

Husk at det IKKE er mulighet for å reservere seg mot å komme på tv på kveldens innspilling.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 8.august drar vi til Fredriksten Festning i Halden for å være sammen med Asker og Røyken gruppa. Her vil vi ha piknik, samt lek og moro fram til Allsang på Grensen begynner. Fullstendig tidsskjema kommer senere.

Det er mulighet for å kunne bli med bussen fra Sarpsborg bussterminal og tilbake igjen (bussen stopper kun her). Husk å gi oss beskjed om dere vil være med bussen eller om dere kjører selv. Vi reiser avgårde presis kl. 14.30. Fullstendig tidsskjema kommer senere.

Ta med til pikniken FØR innspillingen:

  • Mat og rikelig med drikke 
  • Piknikpledd
  • Klær til å være ute i
  • Eventuelt varmere klær til utover kvelden (gjerne fargerike klær og blomsterkranser i håret).

Under innspillingen: Medbrakt mat og drikke er dessverre ikke lov inne på innspillingsområdet til Allsang på Grensen, men alle vil få noe å spise og drikke inne på området. Husk å gi beskjed om matrestriksjoner.

På stedet er det kiosk, av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset oppfordrer vi som vanlig alle til å unngå kioskhandling på tur med oss. Snakk gjerne med barna/ungdommen om dette på forhånd.

Oppmøteplass: Kl. 14.10 på Sarpsborg bussterminal for de som skal være med bussen. Her vil dere bli møtt av lederne i røde t-skjorter. Bussen kjører presis klokka 14.30. De som kjører selv møter vi på parkeringsplassen ved Fredriksten Festning ca. klokka 15.00. Nøyaktig tidsskjema kommer nærmere. Lederne er lette å få øye på i røde t-skjorter. Her hilser vi på hverandre og så går vi i samlet flokk inn på festningsområdet.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet for å gi oss beskjed om dere vil være med bussen, eller om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Monica og Carina.

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma.

Informasjon

Dato

8. aug 2018

Klokkeslett

14:10 - 21:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Monica Rasmussen

Telefonnummer 95 85 64 69 

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Fredriksten Festning

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 26. juni
16:30
Slutt: 3. august
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding