Nedre Glomma gruppa prøver ut Escaperoom på Evasion i Moss 13.september.

Nedre Glomma gruppa drar på Evasion i Moss for å prøve ut Escaperoom. Blir dere med oss?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 8 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 13. september drar vi til Evasion i Moss for å prøve ut Escaperoom. Dette blir gøy. 

Vi deler oss i mindre grupper og går inn i det escaperoomet gruppen har fått tildelt. Etter at hver gruppe har utført sitt oppdrag, samles vi og koser oss med pizza og brus. Husk å gi oss beskjed i beskjedfeltet om matallergier/restriksjoner ved påmelding til ønskelisten.

Dersom du ønsker noe varmt å drikke, ta gjerne med dette selv.

Vi holder på til ca kl 14.30.

Parkeringsplass ligger i samme gate, men litt nærmere Odeon kino. Merk at det koster penger for å stå her.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflasker og eventuelt noe varmt å drikke.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 11.30 utenfor det gule huset foren Eviasion i Henrich Gerners gate 10. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter. Her hilser vi på hverandre før vi går samlet inn. Det er viktig at alle møter opp til avtalt tid!

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte når alle har kommet og info er gitt via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8030 Escape

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 11. september. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Monica og Carina

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

13. sep 2020

Klokkeslett

11:30 - 14:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Carina 

Telefonnummer 40727648

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Henrich Gerners gate 10, 1530 Moss

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kroner pr.person

Start: 7. september
12:00
Slutt: 11. september
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding