Nedre Glomma gruppa inviterer til nyttårsfeiring med overnatting på speiderhytta på Vaskeberget på Huggenes i Rygge 31.desember.

Nedre Glomma gruppa inviterer til nyttårsfeiring med overnatting 31.desember 2019 til 1.januar 2020. Dette blir gøy!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Tirsdag 31.desember inviterer vi til nyttårsfeiring med overnatting på speiderhytta på Vaskeberget i Rygge. Her skal vi hygge oss med god mat (koldtbord), brus og godterier. Vi har leid hytta helt til 1.januar 2020, slik at det er mulighet for å overnatte for de som ønsker dette. 1. januar serverer vi frokost før vi rydder tingene våre ut av hytta, og avslutter en hyggelig feiring.

Husk å gi oss beskjed i beskjedfeltet ved påmelding til ønskelisten om dere har matrestriksjoner/allergier vi må ta hensyn til!

Vi holder på til ca kl 12.00 1.januar :)

Ta med: 

  • Varme klær (det er kaldt ute).
  • Klær til å være ute i.
  • Skift
  • Pentøy til selve nyttårsfeiringen.
  • Soveposer/dyner
  • Laken
  • Puter
  • Oppblåsbare madrasser/liggeunderlag (lån av venner/familie dersom du ikke har dette selv. Det er vanlige skumgummimadrasser på hytta, men da disse er mer enn velbrukte anbefaler vi ikke å ta disse i bruk).
  • Toalettsaker
  • Godt humør :)

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi. Husk at vi er ved vannet!

Oppmøte: Kl 17.00 utenfor speiderhytta. Lederne står på trappen klare til å ta dere imot. Her vil vi gi beskjeder angående soveordningen, og når dette er gjort går alle opp og ordner i stand soveplassene sine og skifter til pentøy. Det er viktig at alle møter presis!

Det er ikke mulig å få eget rom på denne turen da det ikke er nok rom til dette (vi har kun tre soverom til disposisjon). På grunn av fordeling av soveplasser er det viktig at dere gir oss beskjed i beskjedfeltet ved påmelding til ønskelisten om dere ønsker å overnatte eller ikke.

Klokka 18.00 samles vi alle i storstua og tar en hyggelig hilserunde før vi setter oss til bordet for å spise. For å få tiden til å gå fram til vi skal ut og se om vi kan se noen raketter, har vi aktiviteter som brettspill, perling og tegning inne. Slik at alle er klar over det, så sender vi ikke opp raketter selv.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr familie. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8030 Nyttårsfeiring

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig 27.desember.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, du kan få beskjed så sent som to timer før, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Monica og Carina

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

31. des 2019 - 1. jan 2020

Klokkeslett

17:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Carina

Telefonnummer 40727648

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Kjellerødveien, 1580 Rygge

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 kroner pr.familie

Start: 17. desember
11:50
Slutt: 27. desember
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding