Nedre Glomma-Gruppa inviterer til lek og grill på Tunevannet søndag d. 24.02.19

Nedre Glomma-gruppa inviterer til lek og grilling på Tunevannet søndag d. 24.02.19 kl 14.

Nedre Glomma-gruppa velger å trekke stikket ut på vinterferiens siste dag og drar en tur til Tunevannet til en masse lek og grilling.

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag d. 24 februar velger vi å trekke stikket og drar til Tunevannet hvor det er mulighet for masser av lek for alle, store som små.

Tunevannet er et nydelig sted i Sarpsborg med natur og vann rundt. Her er det gode muligheter for all lek, kun fantasien setter grenser.  :)

Alle foresatte har til en hver tid ansvar for egne barn. 

Vi tar med alt til grillingen.

Ta med: 

  • Varm drikke.
  • Sitteunderlag, evt teppe.
  • Akebrett om det er snø.

Dette pleier å være en av de hyggeligste turene vi har, så kast dere på!  :)

Skulle noen av dere være usikker på veien, så skriv dette i kommentarfeltet.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 14 på P-plass på Tunevannet. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre og så går vi avgårde i samlet flokk.

Vår foreslåtte deltakerpris: GRATIS

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!  :)

Vennlig hilsen frivillig leder Christine og Randi

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma-gruppa

Informasjon

Dato

24. feb 2019

Klokkeslett

14:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Christine Stokstad

45 20 14 86

Randi Buurskov

40 55 41 60

Sted

Tunevannveien 6, 1710 Sarpsborg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 16. februar
15:01
Slutt: 23. februar
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding