Nedre Glomma gruppa inviterer til kinofilmen "Spion i aksjon" på Fredrikstad kino 16.februar.

Nedre Glomma gruppa drar på kino for å se filmen "Spion i aksjon". Vil dere være med oss?

Etter filmen vil vi dra på Peppes pizza, men denne gangen kan dere velge mellom hamburger, vegetarburger, kyllingburger (brødene kan fåes glutenfrie), kyllingsalat eller tacosalat. Dere må gi oss beskjed i beskjedfeltet ved påmelding til ønskelisten hva dere ønsker å spise da dette må forhåndsbestilles. Vi har ikke anledning til å fjerne alt mulig fra den enkelte rett (med unntak av krutonger ved glutenallergi), men vi skal prøve å få til at tilbehør og dressinger blir lagt ved siden av på tallerkenen.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 16.februar drar vi til Fredrikstad kino for å se filmen "Spion i aksjon". På kinoen vil alle få en brus og en popcorn eller baconsnacks hver. Etter filmen møtes vi utenfor kinoens inngang og går samlet til Peppes pizza for å spise og hygge oss.

Vi holder på til ca kl 16.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres ALLE voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med barna dine på forhånd slik at de er forberedt. Snakk gjerne med barna/ungdommen om dette på forhånd.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 11.30 inne på Fredrikstad kino. Lederen er lett å få øye på i rød t-skjorte med er du enestående på ryggen. Her hilser vi på hverandre, deler ut billetter og etterpå går vi inn i kiosken og henter popcorn/baconsnacks og brus.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8030 Spion

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 15.februar. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Monica

frivillig leder i IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

16. feb 2020

Klokkeslett

11:30 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Monica

Telefonnummer 95856469

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Fredrikstad kino, Nygaardsgata 16, 1606 Fredrikstad

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kroner pr. person

Start: 12. februar
16:40
Slutt: 15. februar
11:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding