Nedre Glomma gruppa inviterer til karneval med maskelaging 1.mars.

Nedre Glomma gruppa inviterer til karneval med maskelaging på Halmstad skole. Ta på dere noe dere har liggende og bli med. Det er ikke nødvendig å kjøpe inn dyre karnevalsdrakter :) Lån mammas hatt, pappas sko, bestemors skjørt kan enkelt bli en kappe, eller bestefars skjorte kan lett bli en cowboyskjorte. Masker lager og dekorer vi sammen, og etterpå kan man ta på seg maskene og leke at man er hva enn man måtte ønske. Dette blir gøy :)

Moro om de voksne også vil kle seg ut :)

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 1. mars møtes vi på parkeringsplassen utenfor Halmstad skole. Når alle har kommet samles vi inne og hilser på hverandre. Vi starter med maskelagingen, og etter en stund koser vi oss med vafler. Husk å gi oss beskjed i beskjedfeltet ved påmelding om matrestriksjoner/allergier.

Vi holder på til ca kl 15 og avslutter dagen med karneval og bruk av maskene.

Ta med: Utkledningstøy og godt humør!

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 12 på Halmstad skoles parkeringsplass. Lederne er lette å få øye på i sine karnevalsklær. Når alle har kommet går vi inn og hilser på hverandre.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig lørdag 29. februar. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Monica og Carina

frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Nedre Glomma.

Informasjon

Dato

1. mars 2020

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Carina

Telefonnummer 40727648

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Halmstad skole, Skoleveien 4, 1580 Rygge

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 26. februar
15:34
Slutt: 29. februar
13:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding