Nedre Glomma gruppa inviterer til høsttur på Jønnbu Fjellkyrkje.

Nedre Glomma gruppa drar igjen til Jønnbu, men denne gangen på høsten. Her skal vi tilbringe tid ute i den flotte naturen og kose oss masse sammen.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne, men det er en fordel at vi kjenner dere litt fra før :) Med tanke på smittesituasjonen ser vi fortløpende ann hvor vi kan ha med oss deltakere fra. Dessverre kan vi ikke ha med oss familier fra Sarpsborg, Fredrikstad, Mysen, Knappstad og Trømborg pr. dags dato på grunn av smitteutbruddene her. 

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 26.september drar vi til Jønnbu Fjellkyrkje i Bø i Telemark for å dra på høsttur og oppleve hvor flott naturen kan være på høsten. Hit vil vi reise med felles buss, da dette skaper et bedre samhold og fellesskap i gruppa. Alle som ønsker å være med oss må belage seg på å reise med bussen. På Jønnbu skal vi alle gå på felles fjelltur, fiske og leke litt. På kveldene hygger vi oss inne med brettspill og varm drikke.

Bussen vil ha 3 påstigningssteder; ett utenfor parkeringsplassen på Halmstad skole i Rygge klokka 11.30, ett utenfor kråkereiret/Blinken sitt gamle busstopp i Moss klokka 12.00, og ett i Horten klokka 12.30. Ved påmelding til ønskelisten er det VIKTIG at dere presiserer hvor dere går på bussen. Dere MÅ møte opp til avtalt tid på oppmøtested da bussen ikke har tid til å vente!!!

Dersom det blir aktuelt vil det bli en dopause underveis på turen til og fra Jønnbu. Med tanke på smittevern er det ikke lov å bruke toalettet i bussen.

Etter at bussen har satt oss av på Jønnbu Fjellkyrkje vil den returnere og kommer ikke tilbake før tirsdag klokka 13.30. Da pakker vi alt inn i bussen og deretter kjører vi hjemover. På hjemreisen vil det være de samme stoppestedene som ved avreisen. Vi regner med å være på Halmstad skole til ca. klokka 18.00.

For dere som velger å komme kjørende til Halmstad skole med bil så kan dere benytte skolens parkeringsplass. Her vil vi lederne vise dere hvor dere kan parkere. For dere som kommer med tog er det gangvei fra togstasjonen til skolen. Kontakt oss gjerne dersom dere trenger veibeskrivelse. 

På Jønnbu har vi 10 til 12 soverom med køyesenger til disposisjon. På grunn av smitteverntiltak vil hver familie få tildelt hvert sitt soverom. Det er IKKE lov å invitere hverandre inn på soverommene. Alle må belage seg på å dele bad med dusj og toalett. Disse vil det være strenge vaskerutiner på, men vi kommer tilbake til dette ved informasjonsmøte ved ankomst lørdag kveld.

Turen varer fra lørdag 26.september til tirsdag 29.september.

Vi står for middag hver dag. Det vil si at dere ikke trenger å ha med dere middagsmat.

Lørdag: Wienerpølser med brød og lompe.

Søndag: Kjøttkaker med poteter, grønnsaker og brunsaus.

Mandag: Spaghetti med kjøttdeig og tomatsaus.

Husk å gi oss beskjed i beskjedfeltet ved påmelding til ønskelisten om matrestriksjoner/allergier. 

I tillegg har vi med lørdagsgodt til alle sammen slik at det blir likt for alle.

Alle andre måltider må dere ha med mat til selv. Dette vil vi spesifisere i mailen til de som får plass, samt utstyr dere må ha med dere.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 11.30 utenfor Halmstad skole. Bussen kjører herfra presis 12.00. For de som kommer på i Moss er oppmøtetid 12.00, bussen kjører herfra så fort bagasjen er lastet inn. Herfra kjører vi til Bastøferga og tar båten over til Horten. For de som kommer på her er oppmøtetiden klokka 12.30.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person, men max 400,- pr. familie. Betales på Jønnbu lørdag kveld via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8030 Høsttur

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig søndag 20.september. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Monica og Carina

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

26. sep - 29. sep 2020

Klokkeslett

11:30 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Carina 

Telefonnummer 40727648

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Halmstad skole, Skoleveien 4, 1580 Rygge

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100,- pr. person/max 400,- pr. familie.

Start: 13. september
15:32
Slutt: 20. september
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding