Nedre Glomma gruppa inviterer til Høstsuppe i skogen i Rygge.

Nedre Glomma gruppa inviterer til høstsuppe i skogen på Halmstad i Rygge. Her skal vi sammen koke suppe ute i naturen. Mens suppa står over bålet og koker skal alle sammen gå på natursti.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :) Med tanke på smittesituasjonen ser vi fortløpende ann hvor vi kan ha med oss deltakere fra. Dessverre kan vi ikke ha med oss familier fra Sarpsborg, Fredrikstad, Mysen, Knappstad og Trømborg pr. dags dato pga smitteutbruddene her.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 4.oktober tar vi turen inn i skogen på Halmstad for å koke høstsuppe og gå på natursti. Her skal vi løse gåter og spørsmål, og etterpå koser vi oss med rykende varm suppe. Det vanker premie til alle som deltar på naturstien :)

Vi holder på til ca kl 14.00 :)

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Kald og varm drikke, sitteunderlag, varme klær og godt humør!

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 11.45 på parkeringsplassen utenfor Halmstad skole, ved det store veggmaleriet. Lederne er lette å få øye på. Her hilser vi på hverandre før vi går inn i skogen. Det er viktig at alle møter presis.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 1.oktober. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Carina og Monica

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

4. okt 2020

Klokkeslett

11:45 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Monica

Telefonnummer 95856469

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Halmstad skole, Skoleveien 4, 1580 Rygge

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 25. september
12:00
Slutt: 1. oktober
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding