Nedre Glomma gruppa inviterer til bading på Østfoldbadet i Askim 30.september

Nedre Glomma gruppa inviterer til bading og pizza på Østfoldbadet i Askim.

Påmeldingen starter søndag 23.september klokka 10.00.

Aktiviteten passer for alle aldersgrupper.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 30.september drar vi til Østfoldbadet i Askim for å ha en våt og morsom dag med bading, og pizza til lunsj. Gi beskjed om matrestriksjoner og allergier i beskjedfeltet når dere melder dere på ønskelisten.

Alle MÅ ta ansvar for egne barn da det kan være mange mennesker her denne dagen.

Påmeldingen til aktiviteten stenger torsdag 27.september. Etter at påmeldingen er stengt vil de som har fått plass få en bekreftelse på e-post.

Ta med:

* Badetøy

* Håndkle

* Såper (full kroppsvask er påkrevd før man går i bassenget)

* Drikkeflaske

* Armringer 

* 10-krone til garderobeskap

* Godt humør

Om barna skulle bli sultne på vei tilbake fra bading, er det kjekt å ha med matpakke i bilen.

På stedet er det kiosk, for gruppa og fellesskapet sin del oppfordrer vi som vanlig til å unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna/ungdommen om dette på forhånd før dere ankommer aktiviteten.

Oppmøte: Kl. 9.45 utenfor inngangen til Østfoldbadet. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre før vi går inn.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame e.l. hos mottaker. Du finner eposten der om du ikke ser den i innboksen din).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Nina og Monica 

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

30. sep 2018

Klokkeslett

9:45 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Nina 

Telefonnummer 93 05 77 47

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Østfoldbadet, P.M. Røwdes gate 8, 1811 Askim

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 pr. person

Start: 23. september
10:00
Slutt: 27. september
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding