AVLYST! Nedre Glomma gruppa inviterer til klatring søndag 15.mars, Fredrikstad

Nedre Glomma gruppa prøver seg på klatring, heng dere på dette blir gøy!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 10 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 15.mars drar vi til Redpoint klatresenter, Fredrikstad for an aktiv dag med klatring. Dette blir spennende og gøy, hvor vi alle får være med å teste ut våre grenser og skape felles opplevelser. 

Vi holder på med klatring ca. 1 time og avslutter dagen med medbrakt lunsj felles i kantinen på klatresenteret. Her blir vi også litt bedre kjent med hverandre.

VIKTIG:

TA MED: MAT OG DRIKKE TIL EGET BEHOV FOR FELLES LUNSJ ETTER KLATRING, VANNFLASKE, KLÆR TIL Å KLATRE I OG GODT HUMØR.

Kiosk:I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres ALLE voksne til å merke seg dette og unngå kiosk handling. Snakk med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Senest kl.12 ved inngangen til Redpoint klatresenter. Lederne er lette å få øye på med sine refleksvester med Enestående familier på.

Vi går samlet inn og har en kort hilserunde. 

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8030 klatring

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 10.mars. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Monica og Nina

frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

15. mars 2020

Klokkeslett

12:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina

93057747

nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Redpoint klatresenter

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kroner pr.person.

Start: 4. mars
22:00
Slutt: 10. mars
15:20

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding