Eidsberg

Se aktiviteter

Velkommen til Enestående familier i Eidsberg! 

Vi ønsker flere deltakere og potensielle fremtidige ledere velkommen til å bli med oss.

For tiden er det ingen ledere i Eidsberggruppa. Interesserte familier er imidlertid hjertelig velkomne til å være med i Østfoldgruppa (tidligere Nedre Glommagruppa :)

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Lokalgruppene drives av frivillige foreldre som også ofte er alene med barna sine og disse har gjennomført det obligatoriske lederkurset. Hos oss møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre og de mulighetene nærmiljøet gir for aktiviteter med barna våre.

I Eidsberggruppa arrangerte vi aktiviteter først og fremst i helger, men også av og til på planleggingsdager og i skoleferier. Etter hvert som de enkelte aktivitetene ble ferdig planlagte kunne du lese mer og melde deg på via aktivitetskalenderen. Epost-invitasjon ble sendt ut i forkant.

Epost-invitasjon mottar du ved å registrere deg her på nettsiden og huke av for de gruppene du ønsker invitasjoner fra. Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende og vi holder listene for oss selv. Hvis du ikke lenger ønsker invitasjoner fra oss, trykker du bare på “ikke send meg flere invitasjoner” nederst i en av epostene fra oss. Enkelt og greit. 

I Østfold startet IOGTs tilbud “Enestående familier” opp i 2008. Mange av oss har blitt faste gjengangere, andre er innom en gang i ny og ne når det passer slik og det er som oftest også et par nye familier med hver gang. Alle arrangement er selvfølgelig helt alkoholfrie, til glede for barn og voksne. 

Hos oss avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt, for eksempel om det mangler snø når vi skal ha akedag. Eller om værmeldinga viser at det ganske sikkert vil bøtte ned akkurat den dagen vi har tenkt oss på stranda.  Alle påmeldte vil da få beskjed via epost.

“Lik” gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter fra forskjellige Enestående familier-grupper rundt omkring i landet. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på neste lederkurs for nye frivillige ledere fra hele landet? Da vil vi veldig gjerne høre fra deg :) Her kan du lese litt om hva vi tenker skal til for å bli leder.

Velkommen, vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine!

Vennlig hilsen IOGTs Enestående familier Eidsberg

Kontakt oss

Lokale frivillige ledere:

Ingen for øyeblikket. Ta kontakt om du kan tenke deg å bli leder her.

Nasjonal leder i IOGTs Enestående familier:

Trude R. Sletteberg 976 14 519 ef@iogt.no

Kommende aktiviteter