Oslogruppa drar på JUBA-leir

Dette er en sommerleir for barn og vi skal bo i telt. Alle foreldre skal selvsagt bo i telt med barna sine, men deler av tiden er det aktiviteter for barna og vi voksne får andre oppgaver. 

Vi deltar på JUBA sin juniorleir. Mange av de andre barna på leiren reiser sammen med Juba-gruppen sin og lederne derfra, men det er også mulig å komme sammen med familien sin, slik som vi fra Enestående familier skal gjøre. Målgruppen for leiren er barn i alderen 6-14 år, men det er åpning for å ha med søsken som ikke er i denne alderen, og det er også noe aktivitetstilbud for de mindre barna. 

Alle som skal være med Enestående familier på denne leiren må delta på et formøte om kvelden den 11. juni kl. 17.00-19.00 i Torggata 1 i Oslo sentrum (Vi serverer pizza). Der skal vi snakke litt om leiren og bli litt kjent med hverandre, slik at vi kan fungere som en gruppe på leiren.

Leiren vil ligge idylisk til ved vannet Vegår i Vegårshei kommune i Aust-Agder. Vi håper på en flott leir med mye sol, bading og spennende aktiviteter for store og små. 

Tema for årets leir er gjenbruk og mange av aktivitetene vil dreie seg om nettopp dette.

  • Redesign
  • Lag din egen lampe
  • Gigantiske instrumenter
  • Kreativitet med gamle aviser
  • Dans
  • Ingeniør

Det vil også bli muligheter til Fotball, Volleyball, Kinball, Kano og Bading

Leirdeltagerene sover i egne telt samlet i 3-4 landsbyer. De enkelte landsbyene spiser frokost og kvelds sammen, løser oppgaver sammen og har ansvar for kveldsunderhodningen en kveld. Dersom du kan syng, danse, spiller et instrument, fortelle vister eller kan en sketsj er det muligheter til å vise sine kunster under kveldssamlingene. Det er også en kiosk på lerien der man kan få kjøpt seg forskjellige godsaker. Vi enestående familier vil bo i samme landsby, sammen med noen andre grupper. 

Vi reiser med buss sammen med de andre Juba-barna som reiser fra Oslo. 

Dette er en telt-leir. Både barn og voksne sover i telt. Gi beskjed dersom dere ikke har telt, da kan dere få sove i Enestående familier sin lavvo. Det er mulighet for å låne telt og annet utstyr feks på Skattekammeret  eller Frigo.  Alle må ha med soveposer (el.) og liggeunderlag selv. Dersom dere ikke har, må dere sørge for å få lånt dette selv.  

Dette er en barneleir. Juba har også en familieleir, der familiene deltar på aktiviteter sammen, men det er ikke den leiren vi fra Enestående familier i Oslo skal delta på i år. På denne leiren er aktivitetene lagt opp for barn, og vi voksne vil fungere mer som ledere, og du kan derfor ikke forvente å kunne være sammen med barnet ditt hele tiden og du kan få oppgaver som innebærer at du må passe andre barn enn ditt eget.

---------------------------------------------- 

Skriv deg på ønskelisten. De som har fått plass på leiren vil få beskjed senest 4. juni. 

Prisen er 200,- per person. Dersom du har problemer med å betale denne prisen, så skriv det i kommentarfeltet, så finner vi en løsning. Prisen inkluderer reise, opphold, mat og alle aktiviteter på leiren. 

Skriv i kommentarfeltet dersom du ikke har eget telt, eller får lånt dette på egenhånd. 

OBS. Vi låner ikke ut soveposer og liggeunderlag. Det må dere låne selv andre steder.

Det er ikke anledning til å sende barna alene. Alle barn som skal være med oss på leir, skal ha med seg en mamma eller pappa. 

Informasjon

Dato

24. juni - 30. juni 2018

Klokkeslett

9:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Mari Marthe Katt-Ugle

Telefonnummer: 47 97 34 02 (Tilgjengelig mellom 9 og 16 på hverdager. Send ev. melding.)

E- post: oslo@enestaaendefamilier.no 

Antall plasser: 25 Gjenværende: 11

Pris: 200

Start: 20. mai
9:04
Slutt: 23. juni
9:04

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding