NB! Kort påmelding: Drammensgruppen inviterer til Rush Trampolinepark, mandag 6.juli

Drammensgruppen trekker inn i regnværet, og ønsker gamle og nye familier velkommen til en spenstig dag på Rush Trampolinepark førstkommende mandag.

Vi koser oss sammen med pizza etter hoppingen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Det er meldt flere dager med regn etterhverandre, så vi har lyst til å finne på noe gøy sammen innendørs :)

Mandag 6.juli drar derfor Drammensgruppen til Rush Trampolinepark for litt hoppende moro for barna og de av oss voksne som selv måtte ønske å sprette litt rundt.

Vi disponerer eget grupperom i 2. etg. hvor de voksne kan ta seg en pause innimellom med en kaffekopp og muligheten for å bli litt bedre kjent. Der har vi god utsikt over hele hoppeområdet. Vi hopper i 1,5 time før vi alle samles på grupperommet hvor vi får servert pizza og saft.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med:  Trampolinesokker om dere allerede har.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres ALLE voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med barna dine på forhånd slik at de er forberedt. Enestående familier spanderer en kopp kaffe eller te til de voksne mens barna hopper.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Mandag 6.juli kl. 14:00 utenfor Rush Trampolinepark. Her vil leder stå og ta dere imot og ønske velkommen. Vi tar en kort presentasjonsrunde før vi går inn.

Har du ikke bil og trenger skyss til/fra trampolineparken? På grunn av smittevern kan vi dessverre ikke arrangere for samkjøring, men det går hyppig kollektiv til og fra.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8018 Rush 6.juli

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

frivillige leder Marina

IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

6. juli 2020

Klokkeslett

14:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Marina

911 45 131

E- post: drammen@enestaaendefamilier.no 

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 3. juli
8:00
Slutt: 4. juli
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding