Kongsberggruppa inviterer til Rjukanbadet lørdag 11 januar

Kongsberggruppa inviterer busstur og aktiv badedag på Rjukanbadet.

Lyst å være med oss? 

Vi reiser med buss tur/retur fra Kongsberg til Rjukanbadet lørdag 11 januar, bader og koser oss og spiser pizza, før bussen kjører oss hjem igjen på ettermiddagen.  Aktiviteten passer for familier med barn fra 4 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 11 januar reiser vi med fellesbuss til Rjukanbadet for en aktiv badedag etter all julematen ;) 

Oppmøte: Kl 09.45 på knutepunktet ( togstasjon ) Kongsberg. Ta med barnesete/ pute til bussen dersom barnet ditt trenger det. ( til å feste i buss-selen).

Vi tar hilserunden vår før vi reiser avgårde i samlet buss. Både nye og gamle familier ønskes velkommen til å være med oss på tur. 

Bading/ før felles mat: Vi bader fra 12 til ca.14.30. Vi tar oss alle god tid til dusjing før vi hopper i vannet - slik hygienereglene er - både før og etter badingen i bassengene. Aktiviteten handler om å kose oss med bading og skravling og leik, før vi samles til forhåndsbestilit pizza i kafeterian på Rjukanbadet. 

Det forventes at alle foreldre holder øye med egne barn igjennom hele aktiviteten selvsagt. Regler ved bassenget må følges av alle deltakere, både store og små!! 

Ta med: Håndklær, badetøy, shampo/balsam/ kroppssåpe, hårbørste ol. Det kan også vært lurt å ta med vannflasker og vær også obs på at vi spiser først etter badingen, ta med en matpakke hvis behov. Dersom småttiser med bleiebruk - husk badebleie. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales på vipps via "kjøp og betal" knappen direkte til IOGT enestående familier #554169 merket  "8023 rjukanbadet" . 

Er prisen mer enn du klarer, går det også fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding:  Påmelding er åpnet og siste frist er satt til onsdag 8 januar kl. 22.00 da vi må bekrefte antall gjester i god tid ifht  mat. Plasser tildeles raskt etter utløp av påmeldingfrist, senest i løpet av torsdag 9 januar.  Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på.

Benytt gjerne beskjedfeltet på min side dersom det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter påmelding kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. 

Når plasser er fordelt, vil det eventuelt komme ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass på aktiviteten. Du kan også logge inn på MIN SIDE for å se status på påmeldingen din. For nye familier, minner vi om at det hender invitasjoner fra oss havner i søppelpost, så det er lurt og evt. sjekke der også, når du er påmeldt på ønskeliste/ eller aktivitet. Akkurat det kan være lett å overse dersom man leser epost på mobilen.  

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da kan du høre fra oss helt frem til aktiviteten skjer, om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen. Vi minner om at det kun er anledning til å melde på seg selv og egne barn. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Følg anvisningen du da får. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

VI GLEDER OSS! 

Med vennlig hilsen

Vibeke og Line-Britt, Kongsberggruppa 

Informasjon

Dato

11. jan 2020

Klokkeslett

9:45 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn :   Line-Britt   

Telefonnummer: 40869309

E- post: kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Knutepunktet kongsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,- pr pers

Start: 2. januar
15:12
Slutt: 8. januar
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding