Kongsberggruppa inviterer til Musikalen Les Miserables lørdag 13.01.2018

Kongsberggruppa inviterer til Oslotur, med felles buss inn til storbyen for å se musikalen Les Miserables, lørdag 13 januar.

Anbefalt aldersgrense fra 11 år (se mere lenger ned) 

Lørdag 13 januar reiser vi med fellesbuss sammen inn til Oslo, for å se den storslåtte musikalen Les Miserables på Folketeateret. Forestillingen begynner kl. 14.30, og varer i ca 3 timer inkl. pause. 

Vi går sammen ut og spiser pizza til lunsj i forkant av forestillingen.

Sannsynlig avreise fra Kongsberg blir ca kl. 10.30, slik at vi kan hygge oss sammen, bli kjent og mette i magen på pizzarestaurant, før forestillingen begynner kl. 14.30. Denne turen blir en heldagstur, hvor vi sannsynlig ikke er tilbake i Kongsberg før i 20 tiden. Ta gjerne med matpakke og drikke i en sekk dersom du tenker dere trenger det på hjemturen.

Dere som får plass på aktiviteten, vil få nærmere opplysninger om oppmøte tidspunkt og sted via mail senere.

Familier som får plass, vil få beskjed om dette innen 21.12.17. 

Vi har totalt 25 plasser på denne aktiviteten. Om du kommer fra andre steder enn Kongsberg , er du hjertelig velkommen til å melde deg på, så vil ledere vurdere hvem som får plass. Hvis du kommer fra annet sted enn Kongsberg, må du og dine påregne og komme dere til Oslo for "egen maskin" med direkte oppmøte på pizzarestauranten.

Om forestillingen: 

"Basert på Victor Hugo sin roman med samme navn, tar Les Misérables oss med inn i 1800-tallets Frankrike der en gryende revolusjon skaper bakteppet for en uforglemmelig historie om selvoppofrelse, kjærlighet og lidenskap. Med sin gripende historie og kjente og kjære sanger som "I Dreamed A Dream", "On My Own", "Bring Him Home", og "One Day More» har Les Misérables blitt en av de mest avholdte musikalene i teaterhistorien, og engasjerer fremdeles både publikum og kritikere verden over."

Musikalen fremføres på norsk.  Varighet: Ca 3 timer inkludert pause.

Forestillingen inneholder enkelte dramatiske scener med bl. a. pyrotekniske effekter. Det anbefales at barn går i følge med voksne.

Anbefalt aldersgrense:  Avhengig av om barnet er vant til å gå på teater og har interesse for det osv, vil Folketeateret ikke anbefale å ta med barn under 7 år på Les Miserables.  

Det er en lang forestilling 3 timer med pause på 20 min. Noen scener kan oppleves som skremmende eller voldsomme  ( tilbakemeldt fra annen gruppe som har vært på tur dit). Det er du som forelder som kjenner ditt barn, og om han eller hun er teatervant i forhold til lyd, voldsomme scener eller lignende. Men vi er i hovedsak på jakt etter familier med barn fra 11 år og oppover på denne aktiviteten.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. Endelig bekreftelse på plass sendes ut innen 21.12.17. 

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med, er det som vanlig anledning til å melde på kun egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss også fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Truls og Line-Britt 

IOGTs Enestående familier Kongsberg 

Informasjon

Dato

13. jan 2018

Klokkeslett

10:30 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn:  Line-Britt Fredheim Kristoffersen / Truls Liang 

Telefonnummer: L-B :40869309/   T:  99159395

E- post : kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

FOLKETEATERET OSLO AS Storgaten 21-23 0184 OSLO

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 11. november
20:00
Slutt: 20. desember
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding