Hortens gruppa inviterer til kino og pizza fredag 26 juni. OBS OBS!!!! Kort varsel

Hortensgruppa drar på Kino å ser Knerten og sjøormen og spiser pizza på Pizzanini fredag 26 juni

Hortensgruppa tar en pause fra sola og tar en tur på Horten kino. Vi skal se Knerten og sjøormen. Filmen er tillatt for alle. Vi spiser på pizzanini etter filmen. Pizza blir forhåndsbestillt. Smitteværns reglene blir ivaretatt både på kino og pizzanini. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 26 juni tar vi en tur på kino og ser Knerten og sjøormen på Horten kino. Vi avslutter kvelden med en tur på Pizzanini og der prater vi og hygger oss sammen fram til ca kl 20.00. Da avslutter vi. 

Filmen starter kl 16.30 og holder på 1,5 time. Alle får hver sin medium popcorn meny. Familier sitter samlet og det er to ledige seter mellom hver familie. 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Horten kino kl 16. Vi møtes inne. Jeg er lett å se med min røde t-skjorte.

Foreslått deltakerpris: Kr 40,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8035 knerten og pizzanini

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 15. mars. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Camilla Eriksen

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier avd Horten

Tlf: 94094081

Informasjon

Dato

26. juni 2020

Klokkeslett

16:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Camilla Eriksen

Telefonnummer 94094081

E- post milla-filla@hotmail.com

Sted

Torggaten 2, 3181 horten

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40

Start: 22. juni
0:00
Slutt: 25. juni
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding