Drammensguppa inviterer til Jakten på Juleskurken i Drammen teater søndag 2. desember

Drammensgruppa inviterer til Jakten på Juleskurken i Drammen Teater. Juleskurken er en helaftens julemusikal for store og små.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 år og oppover.

Søndag. 2 desember kl 1500 besøker vi Drammens teater og ser forestillingen Jakten på Juleskurken.

Juleskurken er en helaftens julemusikal for store og små. Handlingen er fylt med spenning, moro og musikk - og fremfor alt julestemning.

Juleskurken og Piperenser'n jobber egentlig sammen med de andre lekemakerne i Julenissens verksted. Alle de andre lekemakerne er travelt opptatt med å gjøre ferdig alle pakkene som skal i sekken til Julenissen.

Men Juleskurken er lat og gidder ikke jobbe selv. Derfor sjeler han heller gaver som han putter i sekken til nissen. Julenissen og lekemakerne aner ingenting om Juleskurkens dobbeltliv. De virkelige problemene oppstår da Julenissen er ute og leverer julegaver til barna på julaften. Da oppdager både han og andre at det er noe som ikke stemmer. Dermed starter jakten på Juleskurken...

Oppmøte: Kl 14 ved Bragernes Torg. Lederne er lette å få øye på med røde ballonger. Her hilser vi på hverandre og så går vi sammen i samlet flokk. Etter forestillingen skal vi kose oss med pizza på på Lizzi's.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 100 per familie. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Kiosk: Enestående familier er opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres..

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. .

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon). Vi gir beskjed innen 24. november om du har fått plass.

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Annette og Trude.

IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

2. des 2018

Klokkeslett

14:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Annette Skaugerud

Telefonnummer 976 03 546

E- post Drammen@enestaaendefamilier.no

Sted

Drammen Teater

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 per familie

Start: 15. november
20:00
Slutt: 22. november
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding