Drammensgruppen reiser til Dovrefjell 12. - 15 juli

Drammensgruppen snører på seg fjellskoene og drar til fjells.

Aktiviteten passer for sporty og aktive familier.

Det er spesielt viktig at du leser all informasjon:)

Vi skal på tur i fjellheimen, nærmere bestemt Hjerkinn på Dovrefjell.

Hver familie får en egen leilighet med bad og kjøkken og selvhushold, slik at vi på best mulig måte ivaretar smittevernreglene. Utendørs har vi muligheter til å dele sosiale og vakre naturopplevelser sammen hvor vi legger vekt på friluftsliv.

Pga stor pågang i fjellet denne sommeren, har vi begrenset med plasser, og vi må gi en rask tilbakemelding til tilbyder om hvor mange som ønsker å ri på hest èn av dagene.

Det er 10 års aldergrense for å kunne delta på ridningen.

Det vil også være ledere som sykler og går i stedet for å ri, så det er absolutt ikke en forutsetning at familien ønsker en ridetur, men dette må avklares på forhånd.

Viktig at du derfor skriver i beskjedfeltet om du/dere ønsker å utforske fjellet til fots eller ridetur på Islandshest.

Skriv også her om du har egen bil. Vi har dessverre ikke mulighet for samkjøring.

Vi prioriteter etter følgende kriterier:

- Tilhørighet til Drammen og omegn

- At du er mye alene om omsorgen, spesielt tenker vi på dette på sommeraktivitet i en tid der mange allerede har vært nokså isolert (vi kjenner mange av dere, så her bruker vi skjønn - men ellers er du velkommen til å ta kontakt på annet vis enn i beskjedfeltet - IKKE del sensitiv informasjon elektronisk)

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss. Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

 

Ta med: mat til selvhushold. Nærmere info kommer på egen mail.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: På Hjerkinn Fjellstue, 16:30

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person, maks 250 per familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.
Merk betalingen: 8018 DOVREFJELL

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 18.mai.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

 

Vennlig hilsen

Marina

Frivillige leder i IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

12. juli - 15. juli 2020

Klokkeslett

15:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Marina J. Nilsen

911 45 131

drammen@enestaaendefamilier.no

Sted

Kvitdalsvegen 12, 2661 Hjerkinn

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 12. mai
19:00
Slutt: 18. mai
17:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding