Drammensgruppen inviterer til overnatting hengende i drammensmarka 4.-5.august

Drammensgruppen gjør noe de aldri har gjort før -blir du med på hengekøyetur du også?!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 4. august pakker vi sekken, tar med oss hengekøyer, og drar ut i nærmiljøet for en overnatting under åpen himmel inkl litt bading og/eller fisking for den som måtte ønske det!

 • Merk at vi har tilgjengelig det meste av utstyr som det er mulig å låne, bare å ta kontakt så finner vi en løsning. Eller så kan man også evt låne en del på Skattekammeret og/eller BUA.
 • Turen blir lagt opp slik at alle kan delta - vi tar derfor i denne omgang kun en liten og lett tur innover marka før vi kommer til leirplassen.
 • NB! Turen blir satt opp med værforbehold - da det pga det ustabile værskifte vi har hatt den siste uken, er vanskelig å kunne sette dato for en slik aktivitet.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

 • Oppmøte: onsdag 4.august kl 14:00 på parkeringen ved bommen på Klopptjernveien. Hit kommer man med bil, eller ved å ta bussen til «Strøtvet Snuplass». Herfra går vi samlet innover. NB! Det er mulig å komme senere dersom man ønsker det, men da må man komme seg til leirplassen på egenhånd - skriv evt en beskjed om dette i notatfeltet.
 • Ta med: 
 • Klær etter vær (tynt ulltøy og ullue kan være lurt på natten)
 • Hengekøye
 • Sovepose
 • Liggeunderlag
 • Lommelykt/lykt etc
 • Myggspray og solkrem
 • Badetøy
 • Fiskestang/fiskeutstyr (barn under 16 kan fiske gratis i Drammensmarka, men husk at voksne MÅ ha fiskekort dersom de ønsker å fiske)
 • Stormkjøkken eller lignende for matlaging
 • Det du måtte ønske å spise/drikke
 • Drikkeflasker/temos etc (NB! ta med eget drikkevann)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Foreslått deltakerpris: Denne aktiviteten er gratis.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Marina

Frivillige leder i IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

4. aug - 5. aug 2021

Klokkeslett

14:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Marina

91145131

drammen@enestaaendefamilier.no

Sted

Strøtvet snuplass

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 31. juli
16:30
Slutt: 3. august
15:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding