Drammensgruppen inviterer til Lekeland Drammen, søndag 26.juli

Enestående familier inviterer små og store inn i Lekejungelen på Lekeland Drammen

Drammensgruppen ønsker å tilbringe denne regnværsdagen på Lekeland, og håper dere vil være med :)

Nye og 'gamle' familier er like velkomne!

Aktiviteten passer for alle.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Det er helt sikkert mange barn der ute som nå har et stort opparbeidet energilager som de ønsker utløp for, mens vi voksne kanskje ikke har sett så mange andre voksne på en stund?

Da kan det være godt å møtes et sted hvor barna kan leke og kose seg, mens vi voksne kan nyte en kaffe og sosialt selskap.

  • NB! Minner om at alle foreldrene har ansvar for å passe på egne barn, og vurdere selv om de kan oppholde seg i disponibelt rom eller i lekeområdet.

Førstkommende søndag er det meldt regn, Drammensgruppen har derfor valgt å legge dagens aktivitet til Lekeland på Åssiden.

Vi disponerer et eget oppholdsrom denne dagen, og vil bli servert enkel mat og drikke.

Gi derfor beskjed ved påmelding om evt. allergier eller andre spesielle behov ifm matserveringen.

  • Alle må ha på sokker, både voksne og barn.
  • Gi beskjed ved påmelding om ditt barn innehar ledsagerbevis.

Arrangementet avsluttes kl. 16:00, men det er mulig å være igjen for de familiene som ønsker det, da må man evt. sitte nede i fellesområdet. Lekeland stenger kl 18:00. 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Husk sokker! Og godt humør :)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Søndag 26. juli, kl 13:00 utenfor Lekeland Drammen. Her vil leder stå og ta dere imot og ønske velkommen.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen?

På grunn av smittevern kan vi dessverre ikke arrangere for samkjøring, men det går hyppig kollektiv til og fra.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.
Merk betalingen: "8018 Lekeland"

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 25.juli.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Marina

Frivillige leder i IOGTs Enestående familier Drammen.

Informasjon

Dato

26. juli 2020

Klokkeslett

13:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Marina

911 45 131

drammen@enestaaendefamilier.no 

Sted

Lekeland drammen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 22. juli
18:00
Slutt: 25. juli
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding