Drammensgruppen inviterer til «Juleskurken» i Drammens Teater 25.november!

Drammensgruppen, i samarbeid med Sparebanken Øst, inviterer til gratis Juleskurken forestilling, 25.11.22

Sparebanken Øst inviterer til gratis Juleskurken forestilling, og vi i Drammensgruppen har vært så heldige å få tildelt billetter i denne forbindelse.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 25. november skal Drammensgruppen kose seg sammen med middag og teaterforestilling i jakt etter skikkelig førjulsstemning!

Forestillingen starter kl 18:00, og varer i ca 2 timer inkl en lengre pause.

Endelig er tidenes juleopplevelse tilbake i Drammens Teater. Etter en pause på hele fire år, får vi endelig muligheten til å oppleve en helaftens julemusikal for store og små. Handlingen er fylt med spenning, moro og musikk – og fremfor alt julestemning.

«Juleskurken og Piperenser'n jobber egentlig sammen med de andre lekemakerne i Julenissens verksted. Alle de andre lekemakerne er travelt opptatt med å gjøre ferdig alle pakkene som skal i sekken til Julenissen.

Men Juleskurken er lat og gidder ikke å jobbe selv. Derfor stjeler han heller gaver som han putter i sekken til nissen. Julenissen og lekemakerne aner ingenting om Juleskurkens dobbeltliv. De tror han er en vanlig, men dog noe lat, lekemaker.»

Ta med deg: 

  • noe å drikke og kose seg med under forestillingen for de som ønsker det.

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: 16:00 - mellom Torgisen og Fontenen på Bragernes Torg

Foreslått deltakerpris: Gratis

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig innen søndag etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Marina

Frivillig aktivitetsleder i IOGTs Enestående familier Drammen.

Informasjon

Dato

25. nov 2022

Klokkeslett

16:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Marina

91145131

drammen@enestaaendefamilier.no

Sted

Drammen teater

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0,-

Start: 21. oktober
12:00
Slutt: 4. november
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding