Drammensgruppen inviterer til en spretten torsdag på Rush Trampolinepark den 27.februar

Hopp og Sprett med Enestående familier

Det er vinterferie i Drammen, og barna er fulle av energi!
Få utløp av overskuddet sammen med Drammensgruppen som hopper av glede over å invitere gamle og nye familier til en spretten dag på Rush Trampolinepark inkl Pizza

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 27. februar, klokken 15:00, møter Drammensgruppen opp på Rush Trampolinepark for litt hoppende moro for barna, og de spenstige voksne som også måtte ønske å sprette rundt :)
For de av oss som helst bare vil ta en pust i bakken mens barna får løpt fra seg, så har vi holdt av et eget grupperom i 2.etg hvor vi kan sitte samlet og kose oss med kaffe eller te, skravle og bli litt bedre kjent. Der har vi god utsikt over hele hoppeområdet.
Barna hopper i 1,5 time før vi samles på grupperommet hvor vi vil få servert pizza og saft.

Plassene vil bli fordelt, så rettferdig som mulig, onsdag kl.10:00

Ta med: Drikkeflasker. Lurt å ha på klær det er lett å bevege seg i!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres ALLE voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med barna dine på forhånd slik at de er forberedt. Enestående familier spanderer kaffe eller te til de voksne mens barna hopper.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Torsdag 27. februar kl. 15:00 ved resepsjonen til Rush Trampolinepark. Her vil leder stå og ta dere imot, dele ut hoppesokker, og ønske velkommen. Vi tar en kort presentasjonsrunde før vi får gjennomgang av sikkerhetsrutiner, og går inn for å hoppe.

Kollektivtransport: Om du kommer med buss fra Drammen sentrum, så kan du ta linje 5 mot Vinnes - avstigning Ing.Rybergs gate, evt linje 3 mot Kastanjesletta eller linje 51 mot Mjøndalen (etterfulgt av ca 10min gange)

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.
Merk betalingen: "8018 Rush"

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

frivillige leder Marina

IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

27. feb 2020

Klokkeslett

15:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Marina

911 45 131

drammen@enestaaendefamilier.no 

Sted

Ingeniør rybergs gate 99

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 23. februar
17:00
Slutt: 26. februar
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding