Drammensgruppen inviterer på overnattingstur til dyreparken 7.-9.mai.

Enestående familier koser seg i dyreparken

NB! Dato flyttet fra 23.-25.april til 7.-9.mai I håp om endringer i nåværende koronarestriksjoner for Drammen Kommune.

Drammensgruppen har vært så heldig å få til en overnattingstur til Abra Havn i samarbeid med Kristiansand Dyrepark!
Turen vil, av smittevernhensyn, bli lagt opp som en mer selvstendig overnattingstur uten fellessamlinger.

Aktiviteten passer for alle, men vi minner samtidig om at det er ønskelig at dere har vært med oss på dagsaktiviteter tidligere før dere deltar på overnattingsturer, slik at vi kjenner litt til hverandre fra før av :)

NB! Vi følger tett med på smittesituasjonen, både lokalt og i innreisekommunen, og våre deltakerfamilier må derfor være innstilt på at endringer/avlysninger kan komme tett opptil avreisetidspunkt selv om man har fått tildelt plass.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 7. mai reiser vi til dyreparken i Kristiansand, hvor vi skal kose oss med å besøke dyrene og plaske i vannet på badeland!

Hver familie får utdelt egne leiligheter inne på Abra Havn, hvor vi blir over 2 netter.

Sesongen har startet og det vil bli full "underholdningspakke" inne på Abra Havn inkludert for alle boende gjester :)

Mer detaljert info om dagsplan etc kommer på mail til de som blir tildelt plass!

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Se egen mail

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Mellom 17:00 og 20:00. Ring leder på 911 45 131 ved ankomst. Fellessamling og hilserunde utendørs kl  20:00
NB! På grunn av smittesituasjonen blir det ikke arrangert felles transport ifm denne turen.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person, maks 250 per familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8018 Abra Havn

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 29.april.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Marina og Erika

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

7. mai - 9. mai 2021

Klokkeslett

17:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Marina

911 45 131

drammen@enestaaendefamilier.no

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 per pers / maks 250 per familie

Start: 5. april
12:00
Slutt: 26. april
0:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding