Drammensgruppen avslutter med vinterferietur til Vikersund, 6.-7.mars

Enestående familier Drammen avslutter vinterferien sammen

Drammensgruppen gleder seg til å dra på vintertur med overnatting på idylliske Tyrifjord Hotell.

Til denne aktiviteten vil vi prioritere deltakerfamilier fra Drammen Kommune med barn fra 5 år og oppover.

Vi minner samtidig om at det er ønskelig at dere har vært med oss på dagsaktiviteter tidligere før dere deltar på overnattingsturer, slik at vi kjenner litt til hverandre fra før av :)

Lørdag 6. mars møtes vi utenfor Tyrifjord Hotell hvor vi har vært så heldige å inngå en god avtale for vårt opphold som varer til 7.mars. Hver familie får utdelt egne rom inkl. frokost og middag, og aktiviteten innebærer bl.a. felles utedag med langrenn og aking på Brunes (5 min kjøring fra hotellet)

Endelig program og detaljert informasjon vil bli sendt deltakere som får plass.

NB! Vi følger tett med på smittesituasjonen, både lokalt og i innreisekommunen, og våre deltakerfamilier må derfor være innstilt på at endringer/avlysninger kan komme tett opptil avreisetidspunkt selv om man har fått tildelt plass.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

 • Oppmøte: Kl 13:00 på parkeringsplassen til Tyrifjord Hotell. Lederen vil være lett å få øye på.
  Her hilser vi på hverandre og går gjennom dagsplanen etc før vi setter fra oss bagasjen på hotellets oppbevaringsrom og tar turen videre til Brunes hvor vi koser oss sammen med langrenn og aking hele dagen. Når gruppen føler seg klare for det som helhet, returnerer vi til hotellet.
  NB! På grunn av smittesituasjonen blir det ikke arrangert felles transport ifm denne turen. Om dette skulle medføre vanskeligheter for deg og din familie til å kunne delta på turen, ta gjerne kontakt ved å skrive en beskjed under din påmelding så vil vi se nærmere på en evt løsning.
 • Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.
 • Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.
 • Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.
 • Foreslått deltakerpris: 100 kr per familie
  Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: "8018 Tyrifjord"
  Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt om du allikevel ønsker.
  Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.
 • Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har svært begrenset antall plasser ifm smittevernhensyn. De fordeles så rettferdig som mulig 28.februar.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Marina og Erika

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

6. mars - 7. mars 2021

Klokkeslett

13:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Marina

911 45 131

drammen@enestaaendefamilier.no

Sted

Sundveien 22

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 per familie

Start: 20. februar
20:00
Slutt: 26. februar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding