Drammensgruppa reiser til Kristiansand Dyrepark 4. - 6. mai

Drammensgruppa ønsker velkommen til å være med på helgetur til Sjøstrand utenfor Kristiansand,

fredag 4. mai - søndag 6. mai.

Lørdagen tilbringer vi i Kristiansand dyrepark.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Det blir ikke satt opp buss, så deltakerne må kjøre selv.

Leder er tilstede på Sjøstrand fra kl. 14:00, så familiene kan komme når det passer etter det, men ønsker at familiene er der senest kl. 18:00 på fredag for da spiser vi middag samlet, får informasjon og blir litt kjent. 

På lørdag kjører vi til Kristiansand dyrepark og tilbringer dagen der. Familiene smører matpakker selv. Vi deler ut inngangsbilletter.

Sjøstrand er et idyllisk landsted med hytter, beliggende på Møvig ca 8 km sørvest for Kristiansand sentrum. Rett ved landstedet er det en fin, liten strand.

Hovedhytta er der vi spiser og samles. Der er det en stor terrasse ut mot vannet hvor vi kan sitte hvis været er noenlunde pent. I hovedhyttas 2. etg er det dessuten to soverom, hver med 7-8 sengeplasser (køyer), dyner og puter og ekstra madrasser.

I tillegg til hovedhytta er det 3 små hytter, med plass til to familier i hver. Hyttene, som er på 24 m2, inneholder stue m/ kjøkkenkrok og to soverom (2 + 3 soveplasser) og har egen terrasse. De er fullt utstyrt med kjøleskap, hybelkomfyr, kjøkkenutstyr etc. Dyner og puter følger også med, men sengetøy må vi ta med selv. Toalett og dusj er i et eget bygg.

Deltakere må belage seg på å dele hytte med en annen familie.

Familiene tar med det de trenger til frokost, matpakke lørdag og kveldsmat selv. Vi står for middager fredag og lørdag, og hvis været tillater det, blir det grilling. Lørdagsgodteri ordner vi. Søndag spiser vi en god lunsj sammen som vi står for, før vasking av hytter. Vi deler på arbeidsoppgavene slik at turen blir koselig for alle parter.

Før avreise må alle vaske sin hytte, samt dele på vasking av sanitæranlegget og hovedhytta.

Vi prioriterer deltakere fra Drammensområdet og de som ikke har vært med til Sjøstrand tidligere.

Ta med: Sengetøy. Mat til frokost, lunsj (lørdag) og kveldsmat. Klær etter vær.

Påmelding: Åpner 20. april

Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Gi beskjed hvis det er noen allergier. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker). Vi vil bekrefte plass innen 26. april.

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen lederne Annette og Inger

IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

4. mai - 6. mai 2018

Klokkeslett

14:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Annette Skaugerud og Inger-Mari Brateng

Telefonnummer: 976 03 546 og 977 86 879

E- post: drammen@enestaaendefamilier.no

Sted

Møvig

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 20. april
20:00
Slutt: 25. april
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding