Drammensgruppa inviterer til tur på Lekeland lørdag 17. november

Drammensgruppa ønsker gamle og nye familier velkommen til en morsom dag på Lekeland i Drammen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 17. november drar vi til Lekeland i Drammen - moro for både store og små.

Enestående familier har leid et eget rom på Lekeland hvor vi voksne kan sitte og skravle og drikke kaffe mens barna koser seg og leker. Det blir servert pølser og brus/slush.

De største barna og ungdommene kan få gå en tur på MegaZone hvis de ønsker det. Hvis det blir for få påmeldte barn som blir med på det, blir det dessverre ikke noe av. Fint om du forbereder ungdommen din på at det ikke er helt sikkert.

Viktig beskjed: Hvis du ønsker kyllingpølser i stedet for vanlige, skriv da det i kommentarfeltet ved påmelding. Skriv også opp barn som vil på MegaZone.

Alle må ha på sokker! Dette gjelder både voksne og barn!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl. 10:45 utenfor inngangen til Lekeland. Leder står godt synlig i gul vest. Her tar vi en kort presentasjonsrunde før vi går samlet inn.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr familie. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Jeg gleder meg til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Inger

IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

17. nov 2018

Klokkeslett

10:45 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Inger-Mari Brateng

Telefonnummer: 97786879

E- post: drammen@enestaaendefamilier.no 

Sted

Lekeland drammen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 13. november
10:26
Slutt: 16. november
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding