Drammensgruppa inviterer til Snøfall på Oslo Nye Teater lørdag 3. november

Drammensgruppa reiser til Oslo og ser forestillingen Snøfall på Oslo Nye Teater.

Etter forestillingen vil vi spise pizza på Peppes Pizza.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 3. november møtes vi i Oslo for og se forestillingen Snøfall på Oslo Nye Teater. Forestillingen er basert på en norsk julekalender for barn som ble vist på NRK i 2016. Forestillingen handler om foreldreløse Selma som drømte om å få sin egen familie. Hun vant veien til eventyrverdenen Snøfall der overraskelser, farer og magi venter.  Forestillingen starter kl 1430 og vi vil derfor møtes kl 1330 på Nationaltheateret stasjon.

Etter forestillingen vil vi kose oss med pizza på peppes.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: kl 1330 på Nationaltheateret stasjon ved Narvesen kiosken inne. Leder er lett og få øye på med røde ballonger.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr familie. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon). Vi vil sende ut email innen 31. oktober om du har fått plass.

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Annette

IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

3. nov 2018

Klokkeslett

13:30 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Annette Skaugerud

Telefonnummer 976 03 546

E- post Drammen@enestaaendefamilier.no

Sted

Oslo Nye Teater

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 per familie

Start: 24. oktober
17:00
Slutt: 30. oktober
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding