Drammensgruppa inviterer til selvforsvarskurs og middag lørdag 29. juni

Drammensgruppa gjør noe vi ikke har gjort før - blir du med, du også?

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 29. juni inviterer vi familier med på selvforsvarskurs i Drammen. I IOGT er vi opptatt av god forebygging. Kurset handler derfor selvsagt først og fremst om hvordan vi kan unngå å komme opp i trøblete situasjoner. Hvordan kan vi møte mennesker som vi opplever som aggresive på en måte som demper gemyttene og får truende situasjoner til å bli mindre truende? Hva kan man si og gjøre når man kjenner at man blir redd? En liten del av kurset vil handle om noen triks man kan bruke for å komme seg fysisk unna når det er nødvendig. Kurset kommer ikke til å handle om å lære barn å sloss.

Vi ønsker å gi våre barn verktøy og motivasjon til å håndtere vanskelige situasjoner som kan oppstå.

Vi er så heldige at vi har fått SELVESTE Michael Hansen til å stille opp denne dagen!!! Michael Hansen er mangeårig medlem av IOGT og samtidig erfaren kampsportutøver og medlem i Hurum Krav Maga klubb. Han er en ildsjel som ønsker å gjøre hverdagen til våre barn bedre.

Hvis vi får tid, så håper vi at også mammaer (og pappaer) skal kunne lære litt grunnleggende selvforsvar.

Ta med: Drikkeflasker og klær etter vær (vi skal være ute).

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl. 13:00 på plenen på baksiden av Lekeparken  i Drammen (nedenfor sykehuset). Leder står god synlig med gul vest og tar dere imot. Her tar vi en kort presentasjonsrunde før Michael Hansen overtar med foredrag og opplæring.

Kl. 14:45 går vi samlet til sentrum hvor vi spiser middag eller en pizza sammen. Arrangementet avsluttes etter maten.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr familie som betales til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen. Vipps kan også fint benyttes til nr: 97786879.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Inger :)

IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

29. juni 2019

Klokkeslett

13:00 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Inger-Mari Brateng

Telefonnummer: 97786879

E- post: drammen@enestaaendefamilier.no

Sted

Lekepark Drammen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 21. juni
19:31
Slutt: 28. juni
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding