Drammensgruppa inviterer til pinsetur til Stavern, 3.-5.juni

Vi skal bo på vakre Brunvall Gård som ligger landlig til i nærheten av Stavern i Vestfold, kun 10 mil fra Drammen. Her har du sjøen, svaberg, eikeskog og flotte turområder i umiddelbar nærhet.

Hver familie får ett eget småhus, disse er en kopi av det gamle hovedhuset. Småhusene er de nyeste tilskuddene på gården. Bygget i 2018 og 2021, og er på et plan. Allrommet har sofa, TV, spiseplass og kjøkken.

Kjøkkenkroken er velutstyrt, har komfyr, kombiskap, kaffetrakter/vannkoker og oppvaskmaskin. Eget bad med toalett, dusj og vaskemaskin. Sengeplassene er fordelt på 2 soverom hvor det ene har køyeseng, og det andre to enkeltsenger. Det er også mulighet for ytterligere 2 sengeplasser på sovesofa i allrommet.

Det er dyner og puter til 4 (6) personer, eget sengetøy/håndkle kan medbringes eller leies hos oss. Hvert småhus har egen uteplass med hagemøbler, samt uteområde med felles-griller. Kabel-tv og wifi er det i alle enhetene.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi møtes til en hilserunde ute på gården kl.18:00 på fredag, 3.juni. Småhusene er klare fra kl.15:00, da kan hver og en familie komme når det lar seg gjøre på fredag. 

På fredag er det selvhushold på middag og eventuelt kveldsmat, det er griller til disposisjon på gården for de som måtte ønske å bruke dette.

På lørdag skal vi besøke Foldvik familiepark. Avreise dit så vi er der til åpningstid, egen bil eller lånt bil er å anbefale på denne turen.
Foldvik familiepark er en fantastisk fin park for de minste barna.
Her møtes vi til felles lunsj med medbrakt matpakker.

Se mer på www.foldvik.no 

På lørdag blir det felles middag med pizza på gården, med brus til.  

Her er det masse muligheter for uteaktiviteter på Brunvall gård. Det er minigolf, fotballbane, kyststien er rett utenfor og mye mye mer. Dette blir gøy!! 

Det blir rom for å disponere tiden noe selv, oppleve kyststien, se på kunstutstilling som skal være ved gården eller bare slappe av på småhuset i egen hage eller benytte alle aktivitetstilbud som er på gården. 

Hver og en familie tar med: 

Middag og kveldsmat fredag
Frokost og nistepakke til Foldvik lørdag samt eventuelt kveldsmat
Frokost søndag
All drikke og eventuelt snacks

Badetøy
Klær og sko etter vær og vind
Sengetøy
Håndkle
Matbokser og drikkeflasker 

Seneste utsjekk er kl.11:00 på søndag
Alle må være nøye å vaske sitt eget småhus på søndag så det er klart til neste heldige feriegjester. 

 

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl.18:00 ute på gården, til en hilserunde. 

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Lene og Wibecke

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

3. juni - 5. juni 2022

Klokkeslett

15:00 - 11:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lene 

Telefonnummer: 918 76 072

E- post: drammen@enestaaendefamilier.no

Sted

Brunvall Gård,Brunvallveien 16, 3294 Stavern

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 15. mai
20:00
Slutt: 25. mai
20:15

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding