Drammensgruppa inviterer til lunsj og kino for store og små.

Drammensgruppa ønsker gamle og nye deltakere velkommen til å være med på en deilig lunsj og kinoforestilling etterpå.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Tirsdag 27. februar inviterer Drammensgruppa til lunsj på Braseria Felix (ligger i kinobygget), og til kinoforestillinger. Denne gangen gjør vi det litt annerledes slik at både små og store barn skal bli fornøyde. Derfor kan barna velge mellom to filmer.

Viktig: Når du melder på deg og dine, skriv i feltet for kommentarer om hvilken film barnet/barna ønsker å se.

For mindre barn er forestillingen "Coco" med aldersgrense 6 år (yngre barn har lov å se filmen med en foresatt). Den andre filmen er "Jumanji - Welcome to the jungle" med aldersgrense 9 år.
Foreldre som har både yngre og eldre barn må selvsagt være med den minste i salen og det forutsetter at de store barna tør å se filmen uten mamma eller pappa. (Med mindre forelderen har bare store barn).
Filmen Jumanji begynner 20 minutter etter Coco, og er ferdig 35 minutter etter. Det vil da si at foreldrene til de store barna blir nødt til å vente litt.

Oppmøte: Utenfor Narvesen kiosken på Bragernes torg kl. 14:00. Leder er godt synlig i gul vest. Vi tar en kort presentasjonsrunde og går så i samlet flokk til restauranten. Det er viktig at deltakerne møter i tide for at vi skal rekke å spise før kinoen.

Vår foreslåtte deltakerpris:

Kr. 30,- pr. familie. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Jeg gleder meg til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Inger

IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

27. feb 2018

Klokkeslett

14:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Inger-Mari Brateng

Telefonnummer: 977 86 879

E- post: drammen@enestaaendefamilier.no  

Sted

Narvesen Bragernes torg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 21. februar
14:00
Slutt: 25. februar
14:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding