Drammensgruppa inviterer til Leo's Lekeland og Egon søndag 26. august

Vi ønsker gamle og nye deltakere velkommen til å være med på Leo's Lekeland i Bærum og ut og spise etterpå på Egon restaurant i Sandvika.

Nå er høsten kommet og vi setter opp nye, fine aktiviteter som du og barna dine kan være med på. Høstens første aktivitet er en morsom dag med masse lek og moro, før vi spiser sammen på restaurant.

Oppmøte: Utenfor inngangen til Leo's Lekeland SØNDAG 26. AUGUST KL. 11:30. Her står leder godt synlig i gul vest og ønsker velkommen. Vi tar en presentasjonsrunde og får informasjon om dagen, før vi går samlet inn.

Viktig informasjon: Vi ønsker å unngå kjøpepress, og vil derfor ikke at vi handler i kiosken denne dagen. Vann er tilgjengelig, og vi ordner en kaffekopp til de voksne.
Alle må ha på sokker, og det anbefales lange bukser.

De voksne setter seg samlet inne på Lekeland slik at vi kan bli litt kjent.

Vi drar fra Lekeland ca kl. 14:30 og kjører til Egon restaurant i Sandvika, som ligger ca 15 min kjøretur unna. (Alle kjører selv). Vi har bestilt bord til kl. 15:00.

Foreslått egenandel denne dagen er kr. 50,- pr familie. Er dette mer enn du kan klare akkurat nå, så gir du bare beskjed til leder om dette. Det er fint hvis dette betales til leder uoppfordret ved oppmøtet.

Vennlig hilsen Inger :)

Informasjon

Dato

26. aug 2018

Klokkeslett

11:30 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Inger-Mari Brateng
Tlf: 97786879
Mail adr: drammen@enestaaendefamilier.no

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 22. august
10:02
Slutt: 25. august
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding