Drammensgruppa inviterer til Lekeland og Trigger søndag 26. januar

Drammensgruppa ønsker gamle og nye deltakere til en morsom dag på Lekeland i Drammen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 26. januar drar vi på Lekeland i Drammen. De største barna kan også få dra på Trigger. Vi får servert pølser og brus, kaffe og kake. Det blir også en slush til barna.

Gi beskjed i kommentarfeltet ved påmelding ved allergi eller hvis dere ønsker kyllingpølser. Gi også beskjed i kommentarfeltet hvis ditt/dine barn ønsker å dra på Trigger (9-års aldersgrense).

Alle må ha på sokker, både voksne og barn!

Vi har leid rommet i 2. etg hvor vi skal spise. Der kan de voksne bli litt kjent og prate, mens barna koser seg og leker.

Arrangementet avsluttes kl. 17:00, men det er anledning til å være lenger for de som ønsker det selv om man da må sitte nede.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Søndag 26. januar kl. 13:45 på parkeringsplassen utenfor Lekeland i Drammen. Leder er lett å få øye på i gul vest med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre før vi går samlet inn.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8018 Lekeland

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Jeg gleder meg!

Vennlig hilsen frivillig leder Inger

IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

26. jan 2020

Klokkeslett

13:45 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Inger-Mari Brateng

Telefonnummer: 97786879

E- post: drammen@enestaaendefamilier.no 

Sted

Lekeland drammen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 14. januar
22:54
Slutt: 24. januar
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding