Drammensgruppa inviterer til Lekeland og Trigger lørdag 22. februar

Drammensgruppa ønsker nye og gamle deltakere velkommen til å være med på en morsom dag på Lekeland i Drammen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi gjentar suksessen med tur til Lekeland og Trigger siden det var så mange som ønsket å være med oss sist gang. Dagen var så utrolig hyggelig for oss voksne og morsom for barna.

Vi har leid Limo`s hytte i 2. etg hvor vi voksne kan drikke kaffe og bli kjent mens barna leker. Det er mulighet for en tur på Trigger for de største barna. Aldergrensen på Trigger er 9 år.

Vi vil få servert pølser og brus, kaffe og kaker og en slush  til ungene.

Gi beskjed i kommentarfeltet ved påmelding hvis ditt barn ønsker å dra på Trigger. Gi også beskjed ved evt. allergier eller hvis dere ønsker kyllingpølse i stedet for vanlig.

Alle må ha på sokker, både voksne og barn.

Arrangementet avsluttes kl. 16:00, men det er mulig å være igjen for de familiene som ønsker det. Da må man evt. sitte nede.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres ALLE voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Lørdag 22. februar kl. 13:30 utenfor Lekeland Drammen. Her vil leder stå og ta dere imot og ønske velkommen.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8018 Trigger

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen frivillig leder Inger og Birgit

IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

22. feb 2020

Klokkeslett

13:30 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Inger-Mari Brateng

Telefonnummer: 97786879

E- post: drammen@enestaaendefamillier.no 

Sted

Lekeland Drammen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 18. februar
14:12
Slutt: 21. februar
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding