Drammensgruppa inviterer til lek og bespisning lørdag 20. oktober

Vi ønsker gamle og nye familier velkommen til å være med på Lekeparken i Drammen og ut og spise på Egon etterpå.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 20. oktober møtes vi på Lekeparken i Drammen og koser oss der noen timer før vi tusler bort til torvet i samlet flokk og spiser middag på Egon restaurant.

Vi prøver å få sitteplass på benkene helt øverst ved skatingen/bensinstasjonen. Da kan barna leke mens vi voksne kan sitte og skravle og kose oss samtidig som vi har god oversikt. Vi går fra lekeparken til torvet litt over kl. 14:30, for vi har bordbestilling fra kl. 15:00.

Ta med: Kaffe, kakao eller saft, og evt. sitteunderlag. Jeg tar med litt kjeks og snacks. Vi ønsker ikke at noen har med brus, da det ofte kan føles urettferdig for de som ikke har det. Sparkesykkel for de barna som vil holde på i skateparken.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl. 12:00 på den store lekeparken i Drammen. Leder er godt synlig i gul vest.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr familie. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Jeg gleder meg til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Inger

IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

20. okt 2018

Klokkeslett

12:00 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Inger-Mari Brateng

Telefonnummer: 97786879

E- post: drammen@enestaaendefamilier.no

Sted

Lekeparken drammen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 14. oktober
21:00
Slutt: 19. oktober
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding