Drammensgruppa inviterer til kino og pizza lørdag 6. april.

Drammensgruppa inviterer gamle og nye familier til å være med ut og spise pizza på Lizzi`s pizza og se på Dumbo på kino i Drammen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 6. april inviterer Drammensgruppa familier til å være med ut og spise pizza og se "Dumbo" på kino.

Oppmøte: Utenfor Narvesen kiosken på Bragernes torg i Drammen kl. 14:00. Her står leder synlig med ballong i hånden og tar dere imot.

Vi hilser på hverandre og blir litt kjent før vi samlet går til Lizzi`s pizza og spiser. Bordet er reservert fra kl. 15:00. Etter maten går vi til kinoen. Kinoen starter kl. 16:30 og varer i underkant av et par timer. Arrangementet avsluttes når filmen er slutt.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Alle får utdelt popcorn og brus på dette arrangementet.  Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr familie som betales til leder via vipps på nr: 977 86 879, gjerne før oppmøtet. Er dette mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig torsdag 4. april rundt kl. 18:00.

Familier i Drammensområdet vil bli prioritert.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Jeg gleder meg til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Inger

IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

6. april 2019

Klokkeslett

14:00 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Inger-Mari Brateng

Telefonnummer: 97786879

E- post: drammen@enestaaendefamilier.no

Sted

Narvesen kiosk bragernes torg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 2. april
18:00
Slutt: 5. april
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding