Drammensgruppa inviterer til kino og mat på yayas

Bli med på kino og se filmen "Det elleville nøttekuppet " og ut og spise etterpå.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Drammensgruppa inviterer til hyggelig dag med kino og bespisning

                        Søndag 14. januar kl. 15:30

Oppmøteplass: Utenfor Narvesen kiosken på Bragernes torg. Leder er lett å få øye på i gul vest. Her hilser vi på hverandre og så går vi i samlet flokk bort til kinoen.

Alle får hver sin brus og popcorn som de kan kose seg med under filmen. Etter kinoen går vi ut og spiser på yayas,  gi beskjed dersom det er noen allergier.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr familie. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Annette

IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

14. jan 2018

Klokkeslett

15:30 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Annette Skaugerud

Telefonnummer: 976 03 546

E- post: drammen@enestaaendefamilier.no

Sted

Bragernes torg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 per familie

Start: 11. januar
15:20
Slutt: 13. januar
13:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding