Drammensgruppa inviterer til julebord og låveteater lørdag 15. desember

Drammensgruppa ønsker gamle og nye deltakere til å være med ut og spise i Drammen, og på låveteater på Buggegården i Nykirke.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 15. desember inviterer Drammensgruppa til koselig førjulsdag med middag og teater.

Oppmøte: Kl. 14:00 inne på restauranten Braseria Felix. Den ligger i 1. etg på kinobygget.

Her blir dere møtt velkommen av leder, og når alle har kommet tar vi en kort presentasjonsrunde. Vi spiser deilig mat, og kl. 16:00 drar vi videre til Nykirke. Vi skal på Buggegården og se hvor fint de har pyntet til jul, vi skal hilse på dyra, og kl. 17:30 starter låveteateret. Låven er oppvarmet, men ta på varme klær siden vi også skal være ute en del. Etter forestillingen kan barna hilse på selveste julenissen ute på tunet. Han vil gjerne høre hva barna ønsker seg til jul!
Avreise fra Buggegården ca kl. 18:45.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr familie. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer  nå legger du bare mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Jeg gleder meg til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Inger

IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

15. des 2018

Klokkeslett

14:00 - 18:45

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Inger-Mari Brateng

Telefonnummer: 97786879

E- post: drammen@enestaaendefamilier.no 

Sted

Braseria felix

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 8. desember
13:00
Slutt: 14. desember
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding