Drammensgruppa inviterer til julebord og låveteater lørdag 14. desember

Vi ønsker gamle og nye deltakere velkommen til å være med oss på julebord med påfølgende låveteater på selveste Buggegården.

Dette blir kos :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 14. desember inviterer Drammensgruppa til julebord på Brask og Bramm i Drammen, før vi kjører til Buggegården som ligger i Nykirke og ser på låveteater.

Familiene må komme seg til og fra Buggegården i egen bil!

Vi prioriterer familier fra Drammensområdet.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Enestående familier kjøper en drikke og en sjokolade til alle som de kan kose seg med på teateret. På denne måten blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl. 14:00 på Brask og Bramm i 2. etg. Restauranten ligger på Bragernes torg. 

Lederne ønsker velkommen og vi tar en presentasjonsrunde før vi spiser deilig, tradisjonell julemiddag med riskrem til dessert. Vi prater og blir kjent med hverandre ved bordet. Ca kl. 16:00 begynner vi å bevege oss videre. Vi drar til Nykirke som er ca 40 min kjøring fra Drammen. Vi møtes på parkeringsplassen på Buggegården før vi går samlet inn på en fantastisk julepyntet gård. Her kommer vi garantert i julestemning!

Låveteateret starter kl. 17:30 og forestillingen varer i ca 45 min. Forestillingen fenger både voksne og barn med musikk, ablegøyer og nissebesøk. Låven er oppvarmet.

Etter forestillingen kan barna møte fjøsnissen ute på tunet. Han vil gjerne høre hva barna ønsker seg til jul! På gården er det også sauer, griser, hest, kaniner, høner, kalkuner, ender og påfugl. De er på tunet og i fjøset. Vi kommer til å være litt ute etter forestillingen, så kle dere godt.

Arrangementet avrundes kl. 19:00.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8018 Buggegården

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Inger og Birgit

IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

14. des 2019

Klokkeslett

14:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Inger-Mari Brateng

Telefonnummer: 97786879

E- post: drammen@enestaaendefamilier.no 

Sted

Brask og bramm

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 5. desember
20:33
Slutt: 12. desember
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding