Drammensgruppa inviterer til hyttetur i høstferien

Drammensgruppa drar på hyttetur på Treungen i Telemark fra torsdag - søndag i høstferien uke 40.

Fra torsdag 3. oktober til søndag 6. oktober vil vi gjerne invitere familier med på en koselig hyttetur på Treungen i Telemark.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Familiene må ordne transport selv, og vi prioriterer familier fra Drammensområdet. Vi ønsker at familiene som skal være med er noen vi kjenner litt til fra tidligere arrangementer.

Vi vil bli 7 familier i samme hytte, så man må være forberedt på at man tar hensyn til hverandre. Familiene får ett eget soverom. Hytta har innlagt strøm og vann, og har toalett og dusj. Hytta har et flott uteområde og nydelig natur.

Alle må bidra med matlaging og dekking av bord/rydde bort etter mat. Jeg kommer til å sette opp en liste. Enestående familier står for middager, men familiene må bidra med pålegg til frokost og lunsj til felles bord. Dette vil de som får tilbudt plass mer informasjon om. Enestående familier står også for lørdagsgodteri.

Foresatte har som vanlig alt ansvar for egne barn på tur med oss.

Langhelgen er alkohol- og skjermfri :)

Vi skal kose oss nesten glugg i hjel. Her er planen for langhelga:

Torsdag:

 • Oppmøte mellom kl. 16:00 og kl. 19:00. Her vil lederne ønske velkommen, og vi har pølsefest ca kl. 19:00. Vi tar en presentasjonsrunde, og familiene får utdelt soverom. Vi prater og blir litt kjent før leggetid.

Fredag:

 • Felles frokost kl. 10:00.
 • Ut og leke eller gå tur
 • Lunsj kl. 14:00. Kanskje vi griller på bålpanna og spiser ute? Vi ser an været.
 • Rebus ute  
 • Spille kort eller brettspill
 • Felles middag kl. 18:00 (Taco)
 • Bli kjent

Lørdag:

 • Omtrent samme som fredag, men vi lager skattejakt i stedet for rebus.
 • (Middag: Lasagne)

Søndag:

 • Felles frokost kl. 10:00
 • Pakke og rydde (alle må bidra)
 • FELLES AVREISE kl. 12:00

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Torsdag 3. oktober fra kl. 16:00. Vi ønsker ikke at familiene kommer senere enn kl. 19:00. Da har vi pølsefest og en presentasjonsrunde. Vi blir litt kjent og familiene får utdelt soverom.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr familie som betales til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen. Vipps kan også benyttes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig
20. september.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig ledere Inger og Birgit

IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

3. okt - 6. okt 2019

Klokkeslett

16:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Inger-Mari Brateng

Telefonnummer: 97786879

E- post: drammen@enestaaendefamilier.no 

Sted

Gautefallhyttene

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 10. september
22:13
Slutt: 20. september
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding