Drammensgruppa inviterer til hyttetur 1. - 4. oktober

Vi ønsker nye og gamle familier velkommen til å bli med på hyttetur på Norefjell i høstferien. Vi har leid en stor hytte hvor vi bor sammen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Drammensgruppa har leid en stor hytte på fjellet første halvdel av høstferien.

Deltakerne må kjøre oppover selv, og må påregne bompenger. Ellers står Enestående familier for all mat alle dager (med mindre deltakerne ønsker/trenger noe spesielt). 

Det er dyner og puter på hytta, men alle må ta med eget sengetøy og laken. Hytta har toalett og dusj, og familiene får ett soverom hver.

Familiene er velkomne på hytta mandag 1. oktober fra kl. 16:00. Denne første ettermiddagen/kvelden bruker vi på å bli kjent, samt å lage og spise middag sammen. Hva vi skal spise er ikke bestemt ennå. Jeg tar en ringerunde når plassene er fordelt og forhører meg om ønsker, evt. allergier osv...

Avreise er torsdag 4. oktober kl. 12:00. Vi må rydde og forlate hytta i den stand den var da vi kom, men vi behøver ikke å vaske ut.

Planene for ferien er at vi går en skogstur den ene dagen, med påfølgende grilling av pølser og marshmellows på bålgrill. Muligens trakte litt kaffe og lage litt kakao, og gjøre det max koselig. Den andre dagen drar vi til hotellet på badelandet og koser oss der noen timer. Ellers ønsker vi ikke å lage så veldig mange planer for oppholdet, annet enn at vi skal koooooose oss!!!

Arbeidsoppgaver vil bli fordelt, og alle må belage seg på å gjøre sin del. Sånn må det bli når vi skal bo så tett oppå hverandre. Noen regler kommer vi også til å lage av samme grunn, blant annet skal barna være i seng senest kl. 21:00.

Ta med: Dynetrekk, putetrekk og laken. Badetøy og håndklær. Termos (hvis du har). Godt tøy (husk godt med skift til barna og utetøy, da de blir mye ute og leker). Sekk til gåturen.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr familie. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame e.l. hos mottaker. Du finner eposten der om du ikke ser den i innboksen din).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Inger, tlf nr: 977 86 879
IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

1. okt - 4. okt 2018

Klokkeslett

16:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Inger-Mari Brateng

Telefonnummer: 977868789

E- post: drammen@enestaaendefamilier.no

Sted

Norefjell

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 17. september
20:41
Slutt: 28. september
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding