Drammensgruppa inviterer til Høyt og Lavt søndag 4. Juni i Oslo

Drammensgruppen klatrer til topps og slenger seg fra tre  :)

Aktiviteten passer for familier med barn i skolealder, som liker å utfordre seg selv til nye høyder og som liker å være i aktivitet :)

Alle barn under 12 år må ha følge av en voksen oppe i løypene. 

Blir dere med? 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 4. Juni inviterer drammensgruppen til en aktiv familiedag på høyt og lavt i oslo (oslo skimore). Vi skal ha det gøy sammen og utfordre oss selv i løypene i klatreparken. 

Vi går gjennom en obligatorisk sikkerhets-og opplæringsrunde før vi slippes løs for klatring i aktivitetsløypene etter eget ønske og behov.

Vi spiser medbrakt mat sammen kl. 13.30. Parken stenger kl. 17, og vi kan klatre så lenge vi vil frem til da.

Det anbefales treningstøy eller lett turtøy.  Joggesko eller tursko med god såle er å foretrekke. Det er ikke noe problem å klatre mens det regner.  

 

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • termos med kaffe/te
  • Godt med niste for en aktiv dag ute.
  • Godt humør

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: kl. 11:00  på parkeringsplassen til skimore i Oslo, Høyt & Lavtparken  Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Ines og Erika

Frivillige aktivitetsledere 

Informasjon

Dato

4. juni 2023

Klokkeslett

11:00 - 15:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Erika 

45808534

Drammen@enestaaendefamilier.no 

Sted

Oslo skimore

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 24. mai
20:25
Slutt: 28. mai
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding