Drammensgruppa inviterer til en aktiv dag i gymsal søndag 22. mars AVLYST!

Drammensgruppa ønsker å finne på noe nytt, og inviterer til en aktiv dag i Heiahallen i Lier.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 22. mars drar Drammensgruppa til Heiahallen i Lier. Her vil vi blant annet få prøve Crossminton (en sport som minner litt om både badminton og tennis). Vi er så heldige at noen fra Lier IF vil vise oss hvordan vi spiller Crossminton, og det vil også bli anledning til andre gymsalaktiviteter.

I løpet av aktiviteten setter vi oss sammen og spiser matpakke og blir litt kjent.

Aktiviteten passer best for barn fra 6 år og oppover.

Vi holder på til ca kl 16 :)

Ta med: Vannflaske og matpakke.

Vi lager et lite forbehold om at ikke situasjonen med koronaviruset gjør det uforsvarlig å gjennomføre aktiviteten. Nærmere beskjed vil bli gitt.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres ALLE voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Søndag 22. mars kl. 12:00 utenfor Heiahallen, Heiaveien 5 i Lier. Her vil leder stå godt synlig og ønske dere velkommen. Vi tar en kort presentasjonsrunde før vi går samlet inn.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8018 Heiahallen

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 15. mars. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Birgit

frivillig leder i IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

22. mars 2020

Klokkeslett

12:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Birgit

Telefonnummer: 95239345

E- post: drammen@enestaaendefamilier.no 

Sted

Heiahallen Lier

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 10. mars
16:09
Slutt: 19. mars
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding