Drammensgruppa inviterer til besøk på Drammensbadet søndag 3. juni

Drammensgruppa inviterer til bading og pizza på Drammensbadet da utebadet åpner denne helgen.

Aktiviteten passer for alle små og store.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 3. juni kl 1030-1400 besøker vi Drammensbadet. Her skal vi hygge oss sammen med bading og felles pizza kl 1230.

 

Ta med: Badetøy håndkle og 20 kroner til garderoben. Lunsj ordner vi.

Oppmøteplass: Kl 1030 utenfor hovedinngangen til Drammensbadet. Ledere står med røde ballonger. Her har vi en felles hilse runde.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder deg på. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr familie. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er satt på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker). Vi gir beskjed innen lørdag 2. juni kl 1800 om dere har fått plass.

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Annette og Inger

IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

3. juni 2018

Klokkeslett

10:30 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Annette Skaugerud

Telefonnummer 97603546

E- post Drammen@enestaaendefamilier.no

Sted

Drammensbadet

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 per familie

Start: 1. juni
18:00
Slutt: 2. juni
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding